fanatic
tabou
ga sails
ga kites
np
select
simmer
unifiber
vandal

Aktuální novinky

Prodejna v Praze v plném zimním provozu

OBJEDNÁVKY RACING SORTIMENTU 2023-2024

Poptávkou na email: praha@fanatic.cz, tel.:+420608330814

- s upřesněním členstvím v týmu, klubu nebo kódem závodníka SLČR Vám budou obratem zasílány objednávkové formuláře všech značek RD sortimentu od nás HEAD, VOLKL, BLIZZARD, LEKI, POC, HOLMENKOL, KASTLE, atd.., tak jak budeme mít postupně k dispozici 

Vykrýváme a zajišťujeme veškerý servis pro přední týmy ČR, máme největší skladovou zásobu RD sortimentu v ČR. Veškeré lyže pro Vás připravíme servisně na strojním vybavení Montana s odbornou obsluhou.

Rádi přivítáme i rodiče dětí, kteří by rádi, aby se jejich potomek naučil dobře lyžovat na kvalitním materiálu. Případně poradíme s výběrem materiálu, taktéž s řešením umístění do týmů.

Jsme zde pro Vás již 25let. Děkuji. Martin Novotný

 

MŮŽEME VÁM NABÍDNOUT:

- největší skladovou dostupnost Head Race v ČR, na prodejně Vám nabízíme jako jediní prodejce skladem celou kolekci race bot WCR 3, WCR 4, WCR 5WCR 6! Modely Raptor WCR 60, 70, 90, 120, 140 jsou samozřejmostí.

- pro příští sezónu ještě rozšiřujeme nabídku kombinéz, kraťasů (race oblečení)

klubové ceny

Upozorňuji raději naše zákazníky, že vzhledem k situaci na trhu (chybí materiály pro výrobu, atd..) je předpoklad, že bude omezené množství produktů na odběry během sezóny. Je tedy určitě vhodné letos řešit i případné kusové záležitosti co nejdříve.

 

 

Děkuji Vám všem za zcela bezproblémovou spolupráci v sezóně 2022/2023 a moji snahou bude vše stejně řešit i v následujících letech. Vážím si toho a jsem rád, že díky tak velkému nárustu spolupracujících oddílů v posledních 2 letech jsme se dostali na přední pozici dodavatelů RD vybavení v ČR. Výhodou jsou nejen cenové podmínky pro Vás, ale hlavně servis při řešení různých problémů, reklamací, atd.. Výhodou je i dnešní přímý přístup do skladů výrobců v Německu a Rakousku bez prostředníků- zrychlení komunikace, atd...

Děkuji, že se povedl tento můj původní cíl díky Vám všem. Budeme se nadále snažit plnit Vaše přání.

Martin Novotný- tel.: 608330814